EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

La Ballaruga del Vendrell fa portes obertes per l'inici de curs de les extraescolars

Les jornades es fan entre el 16 i el 27 de setembre
Una de les activitats de la Ballaruga del Vendrell.   | Cedida

 

La Ballaruga ja ho té tot a punt per començar les activitats extraescolars del curs 2019-2020 al Vendrell, que enguany farà a les escoles de primària Pau Casals, Àngel Guimerà i Àngels Garriga, així com al nou Institut Escola, que és l'anterior Teresina Martorell. L'inici de les extraescolars serà l'1 d'octubre, però abans es faran jornades de portes obertes en aquests centres per mostrar a les famílies que estiguin interessades les activitats educatives que es faran aquest any.

 

Les jornades de portes obertes es faran durant dues setmanes, entre els dies 16 i 27 de setembre. En aquests dies es faran sessions gratuïtes perquè els infants puguin provar les activitats abans de fer les inscripcions. Per assistir-hi cal fer preinscripció a l'oficina de la Ballaruga entre els dies 2 i 13 de setembre. A la mateixa web de l'entitat es pot trobar tota la informació relacionada amb aquest tema.

 

Novetats a la Ballaruga pel curs 2019-2020

De cara al curs 2019-2020, la Ballaruga presenta diferents novetats, entre les quals destaca una ampliació de l'oferta d'activitats en anglès com a llengua vehicular. 'Cooking in english', on els nens i nenes aprenen anglès a través de les receptes de cuina que elaboren, o 'Art in english', on es treballa l'anglès a partir dels artistes universals més destacats, són dues de les propostes que es desenvoluparan en aquest sentit.

 

També hi ha com a novetat l'activitat de música que es farà en col·laboració amb l'Agrupació Musical Santa Anna, en la qual els petits s'iniciaran en l'aprenentatge del llenguatge musical i a tocar instruments de vent, com el trombó o la trompeta, o de percussió, com els timbals. La proposta d'extraescolars de La Ballaruga també inclou les activitats habituals com anglès, deures i reforç escolar, o activitats en l’àmbit científic, com la robòtica, així com els àmbits periodístics, el teatre o l'educació emocional.