Demanen més bancs per seure a l'estació de Renfe del Vendrell

La Xarxa Vendrellenca vol que es posin a la zona que està coberta

La Xarxa Vendrellenca ha reiterat la demanda sobre la necessitat que es posin més bancs a l'estació de Rodalies Renfe del Vendrell. Aquesta és una petició que la Xarxa ja va fer el juliol de l'any 2016, i que ara ha volgut ampliar. Tal com apunta l'entitat, Renfe va posar, després de la primera demanda, un seguit de bancs a l'andana on paren els trens que van en direcció a Barcelona, però aquests estan posats en la seva totalitat a la zona on no hi ha porxo per tapar-los de la pluja.

Des de la Xarxa s'han dirigit ara a Rodalies de Catalunya per demanar que es posin més bancs a la zona que està tapada, perquè els usuaris els puguin fer servir quan plou. «Els bancs que hi ha actualment, quan plou, no serveixen per res, donat que si estàs assegut esperant el tren, et mulles, i quan deixa de ploure els bancs són inservibles perquè estan tots mullats», han apuntat en un comunicat.

Posar bancs a la zona coberta

D'aquesta manera, la Xarxa Vendrellenca ha demanat que es posin més bancs a la zona que està sota els porxos, ja que ara no n'hi ha cap, i també que s'ampliï la zona tapada, ja que ara és una àrea molt petita. L'entitat que engloba diferents associacions de veïns del Vendrell ha volgut deixar clar que des de la seva taula de treball estan buscant «altres vies per aconseguir que l'operadora faci les obres necessàries per ampliar els porxos de totes dues andanes a l’estació de Vendrell».

L'estació de Renfe que està situada al centre de la ciutat va ser objecte de diferents actuacions abans de l'estiu, aprofitant les obres per posar el tercer fil. Així, es va posar nova senyalització, però van quedar pendents algunes demandes que fa temps que s'exigeixen des de la ciutat, com ara que hi hagi més porxos per protegir de la pluja i que se solucioni el problema de la distància entre l'andana i els trens que van en direcció a Sant Vicenç de Calders


Comentaris