Banyeres del Penedès i l'Arboç impulsen la segona Sant Silvestre

L'esdeveniment es farà el dia 29 de desembre

Banyeres del Penedès i l'Arboç impulsen de nou la Sant Silvestre, en la que serà la seva segona edició de manera conjunta.  La Sant Silvestre es farà el 29 de desembre, estarà organitzada pel Club Esportiu l'Arboç i tindrà com a punt de sortida la plaça de l'Ajuntament de Banyeres. La cursa finalitzarà a la piscina coberta municipal de l'Arboç. D'aquesta manera, es canvia el sentit de la cursa de l'any passat, que va començar a l'Arboç i va acabar a Banyeres.

Aquesta és una cursa típica nadalenca que té cinc quilòmetres i que transcorre pels carrers del municipi i l'entorn d'aquestes dues poblacions de l'interior del Baix Penedès. La bona acollida que va tenir l'edició del passat 2017 ha animat als dos ajuntaments a repetir l'experiència aquest any. Per facilitar el transport de la gent s'habilitarà un servei de bus gratuït entre els dos municipis.

Inscripcions obertes per a la Sant Silvestre de l'Arboç i Banyeres

Des dels dos consistoris, els seus regidors d'Esports, Joan Roig i Miguel Ángel del Río, han volgut destacar el treball conjunt per impulsat «una iniciativa molt positiva, tant pel fet d'oferir una activitat de lleure i que fomenta l'esport, com pel simbolisme que suposa la implicació directa de les dues poblacions». Les inscripcions per la Sant Silvestre ja han començat i es poden realitzar accedint al web athleticevents.net o de manera presencial a la Casa de Cultura de l'Arboç i al Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès.

Una part del preu de cada inscripció, concretament dos euros, es destinarà a una finalitat solidària, en aquest cas a la compra de joguines per a nens i nenes que es troben en una situació desfavorable. Aquesta segona edició de la Sant Silvestre de l'Arboç i Banyeres del Penedès rebrà el suport, en l'àmbit dels patrocinis, de les entitats DataHousing.net, 'El3devuit.cat', Inacua l'Arboç i La Ciutat del Baix Penedès.