GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Banyeres del Penedès acollirà una nova trobada del Harley Davidson Club

Tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny
La trobada Harley Davidson torna a Banyeres. | Ajuntament de Banyeres del Penedès

 

Banyeres del Penedès acollirà per tercer any consecutiu la Trobada Internacional del Harley Davidson Club de Catalunya, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny. El preu per tots tres dies és de 20 euros, que inclou l'accés al recinte, la bossa de la concentració, una cervesa de benvinguda, el sopar popular del dissabte, l'esmorzar popular del diumenge, acampada lliure, accés a la piscina i altres sorpreses.

 

Una de les novetats d'aquesta edició és el passi d'un dia que té un preu de cinc euros i inclou l'accés al recinte durant aquell dia i una cervesa o refresc. Els menors de 14 anys tenen accés gratuït, així com els veïns del municipi, que poden recollir les invitacions al centre cívic a partir del mes de maig.

 

Actuacions de rock i de cultura popular

Pel que fa a les actuacions musicals, destaquen aquest any grups de renom com ara els vendrellencs La Desbandada, la banda de tribut a AC/DC Rosies Rock Band, o els Connie & the Rockets i el seu rockabilly, country i blues. També actuaran Mr.Hyde i Babamala, dues bandes de versions de rock.

 

Per tal d'apropar la cultura del territori als que s'apropin a Banyeres, actuaran un any més entitats com l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres, els Bastoners Banyerencs, els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, el Drac de Banyeres, el Ball de Diables de Banyeres, els Gegants de Banyeres i les Puces del Vendrell. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Banyeres vol promocionar el municipi en l’àmbit nacional i internacional, així com les seves entitats culturals i l’obra del seu fill il·lustre Josep Cañas.

 

Harley Davidson Catalunya segueix apostant per la continuïtat al municipi de Banyeres, i així ho han demostrat al llarg de l’any organitzant diferents actes. Tant des de l’Ajuntament de Banyeres com des d'HDC Catalunya estan treballant perquè aquesta trobada sigui tot un èxit i esperen «una gran afluència de públic». Des del consistori destaquen que «en tot moment es posaran els mitjans necessaris per a assegurar una bona convivència».

 

També et pot interessar:

Banyeres recull 6.000 euros per la Marató.