GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Basseda i Faccia seran els candidats d'ERC del Baix Penedès a les generals

Compromís per Santa Oliva ha presentat Virgínia Moreno com a cap de llista del 26 de maig
Ivan Faccia i Joan Basseda, d'ERC del Baix Penedès. | Cedida

 

La militància d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Baix Penedès ja ha escollit els candidats a formar part a les llistes dels republicans per a les eleccions generals al Congrés dels Diputats, que es faran el 28 d'abril. En un congrés comarcal que va tenir lloc el passat dijous 7 de març, els militants es van decantar per Joan Basseda com a representant de la comarca per la demarcació de Tarragona al Congrés dels Diputats.

 

Pel que fa a la llista que ERC presentarà al Senat, el regidor a l'Ajuntament de Cunit Ivan Faccia ha estat l'escollit per representar la comarca. Tots dos van ser escollits per unanimitat dels presents i ara s'integraran a les llistes que Esquerra aprovarà al Consell Nacional que es farà aquest dijous 14 de març. ERC també ha estat protagonista els últims dies al Baix Penedès per l'anunci de la dimissió del que era el seu president local al Vendrell, Jaume Vallès, per desacords amb la direcció nacional.

 

Virgínia Moreno, candidata dels comuns a Santa Oliva

En l'àmbit de les eleccions municipal que tindran lloc el pròxim 26 de maig, de mica en mica es van coneixent els diferents candidats a les alcaldies dels municipis del Baix Penedès. A Santa Oliva, els comuns han donat a conèixer la seva alcaldable, Virgínia Moreno, que va obtenir el suport unànime de l'assemblea celebrada el passat 20 de febrer. També s'ha aprovat que el nom de la llista sigui Compromís per Santa Oliva.

 

Moreno, en les seves primeres declaracions com a candidata, va destacar la seva aposta per «treballar les inquietuds i necessitats del dia a dia dels veïns i veïnes de Santa Oliva, escoltant-los i tenint sempre en compte la millora del seu dia a dia». Des de Compromís per Santa Oliva han afegit que aposten per un equip «que tingui presència en tots els nuclis del municipi, amb una 'llista cremallera' de persones il·lusionades i amb motivació per governar d'una forma diferent i molt més pròxima als veïns i veïnes».

 

També et pot interessar:

Podem no farà cap coalició al Vendrell però s'obre a posteriors pactes amb l'esquerra.