Imatge d'arxiu de Joan Reig.

Joan Reig presenta el seu primer disc en solitari al Vendrell

S'acompanya d'una banda on hi ha dos membres de Lax'n'busto

El bateria del grup Els Pets, Joan Reig, actua aquest dissabte 9 de novembre a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, a les 20.30 hores, presentant el seu primer disc en solitari. Serà un dels plats forts de la programació del Temporada de tardor, amb l'al·licient que a la banda que acompanya Reig hi ha dos vendrellencs, els membres de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa (guitarra) i Jimmy Piñol (bateria).

Després de més de 35 anys de carrera musical, l'aturada que han fet Els Pets els dos últims anys ha permès a Joan Reig centrar-se en la seva carrera en solitari, amb la publicació del seu primer disc el 2018. Aquest 2019 està presentant-lo pel territori català, en concerts més íntims i personals, on es barregen els temes nous amb adaptacions de cançons dels Pets i versions d'altres artistes que l'han marcat. Les entrades es poden comprar al web del Temporada, així com a la regidoria de Cultura.

'El futur', al Tàg del Vendrell

El cap de setmana també deixarà dues propostes culturals més al Vendrell. El divendres 8, a les 20.30 hores, el Teatre Àngel Guimerà (Tàg) acull la producció del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) 'El futur', que inicia al Vendrell la seva gira. Es tracta d'una obra que narra el viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat. La immigració o l'egoisme són alguns dels temes que es tracten en aquest viatge.

Espectacle familiar, amb el segell del Tricicle

El diumenge 10 de novembre, el mateix Tàg acollirà a les 12.00 hores l'espectacle familiar 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?', dirigida per Paco Mir i produïda i distribuïda pel Tricicle. La història té com a protagonista la Carlota, una princesa rosa que, per molt que li diguin que ha nascut per ser princesa rosa, no vol ser-ho. Aquest fet trastorna la vida quotidiana de palau, fins que la Carlota aconsegueix convèncer a tothom que els temps han canviat i que les nenes, com els nens, poden aspirar a ser el que vulguin, astronautes de coves, caçadores de dracs o qualsevol cosa més interessant que una avorrida princesa rosa.