Llibres a la biblioteca Terra Baixa del Vendrell.

La biblioteca del Vendrell acull l'exposició 'Quan parles fas màgia'

Forma part de la nova campanya del Voluntariat per la Llengua

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell acull del 5 al 15 de febrer l'exposició 'Quan parles fas màgia', que forma part d'una nova campanya del Voluntariat per la Llengua. La campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal, que existeix des de l'any 2003. 

La mostra utilitza la metàfora de la màgia per destacar la capacitat que hi ha «per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua». L'èxit del programa es pot comprovar amb les 150.000 parelles que s'han creat des del seu inici.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Totes les persones que es vulguin afegir al programa, sigui com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través de la pàgina web www.vxl.cat. L'exposició de la biblioteca del Vendrell es podrà visitar de dilluns a divendres, de 15.00 a 20.00 hores, i de dimecres a dissabte, de 09.00 a 13.00 hores.