Un dels lots de llibres de la Biblioteca del Vendrell.

La Biblioteca del Vendrell facilita lots de llibres als centres escolars

El servei ha tingut molt bona acollida durant aquest curs

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha reforçat la seva col·laboració amb les escoles del municipi durant aquest complicat curs 2020-2021, tan condicionat per la pandèmia del coronavirus. L'equipament ha volgut que les escoles mantinguessin la seva activitat bibliotecària, tot i que en moltes ocasions han hagut de reconvertir les seves biblioteques en aules normals.

Per això, des de la Biblioteca van oferir a principis de curs la possibilitat de demanar lots de llibres en els quals s'agrupessin lectures adequades als diferents cursos. Després d'algunes reunions amb els centres escolars, la iniciativa es va engegar a principis de curs, amb una gran acollida de les diferents escoles, tant del Vendrell com de la comarca.

Més de 600 llibres repartits

Quan ja s'ha superat la meitat del curs, la biblioteca ha repartit al voltant de 600 llibres, agrupats en 44 lots que inclouen obres de ficció i de coneixement. Són llibres que tracten les temàtiques que els alumnes treballen a l'aula, sempre tenint en compte l'edat de l’alumnat. Els lots es confeccionen amb llibres de la mateixa biblioteca del Vendrell i d'altres biblioteques del país, a través del servei de préstec interbibliotecari.