La Bisbal del Penedès presenta els actes del Sant Jordi d'estiu

Un d'ells és la presentació del llibre de fotos 'Als teus ulls'

La Bisbal del Penedès està acabant de preparar els actes de celebració de la diada de Sant Jordi d'estiu, que tindrà lloc el dijous 23 de juliol. El confinament va impedir que la festa tingués lloc el passat 23 d'abril, i la Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes va anunciar una nova data, el 23 de juliol. Tot i els dubtes que hi ha amb la situació actual del coronavirus, des de l'Ajuntament de la Bisbal ja han confirmat que faran dos actes, però de petit format.

 

Concurs literari i presentació d'un llibre

Els actes es faran al carrer del Pare Junqué a les 20.00 hores, i començaran amb l'entrega dels premis del 12è Concurs literari, que és un clàssic de cada any al municipi. En acabar, hi haurà la presentació del llibre 'Als teus ulls', un recull de fotografies de Felicidad Farrais fetes en diferents actes i festes locals entre els anys 70 i 90 del segle passat.   

El llibre conté una selecció de fotos que el seu fill, Josep Antoni Budó, va cedir a l'arxiu municipal. La introducció va a càrrec d'Heribert Ventosa, que ha contextualitzat l'obra i la figura de Felicidad Farrais. El llibre es podrà adquirir a un preu de cinc euros. Els actes estaran presentats per l'humorista Ferran Aixalà i per assistir caldrà fer una reserva prèvia a través de la regidoria de Cultura, ja que l'aforament és limitat.

"Es posa en marxa, a la fi, el servei de socorrisme de Cunit" "La remodelació de la C-31 a Calafell avança, però a pas de tortuga"