La Bisbal del Penedès amplia la recollida orgànica a diferents nuclis del municipi

S'inicia la campanya informativa a diferents urbanitzacions

 

La regidora de Medi Ambient, Leo Uceda, amb la informadora. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ja ha posat en marxa la campanya informativa prèvia a l'ampliació de la recollida de matèria orgànica als diferents nuclis i urbanitzacions del municipi. Aquesta campanya d'informació i conscienciació va començar el passat dijous 4 d'abril, amb una educadora ambiental que passa pels diferents domicilis per donar a conèixer tot el relatiu a aquest tipus de recollida, i a fer entrega del cubell i el paquet de bosses compostables.

 

La Bisbal del Penedès amplia la recollida de matèria orgànica als nuclis del Priorat, la Miralba, Can Gordei, l'Esplai, la Masieta, l'Ortigós i el Papagai. En tots ells es començaran a col·locar els contenidors de fracció orgànica a les illes de contenidors. Amb aquesta mesura, la regidoria de Medi Ambient espera millorar la recollida de matèria orgànica al municipi. Fins ara, aquesta recollida orgànica ja es feia al nucli principal de la Bisbal del Penedès.

 

50 nous contenidors de fracció orgànica

En les pròximes setmanes es posaran 50 contenidors de fracció orgànica (FORM-Fracció Orgànica de Residus Municipals) i es repartiran 1.900 cubells i 1.900 paquets de 30 bosses compostables. La campanya informativa es durà a terme a tots els barris on està prevista la implantació del sistema de recollida de matèria orgànica. Cada setmana es treballarà un barri diferent.

 

A partir d'aquesta mateixa setmana hi haurà un punt d’atenció i informació —cada dissabte— al barri que s’hagi fet la campanya informativa durant aquella setmana (sempre que el barri compti amb un local social). Aquest passat dijous 4 d'abril, la informadora ha començat a informar els veïns del Priorat de la Bisbal. Durant aquest mes, anirà passant pels domicilis dels diferents barris que es beneficiaran d'aquesta mesura. 

 

També et pot interessar: