La Bisbal del Penedès arranja diversos carrers del nucli de Santa Cristina

Són pistes de terra que queden sovint malmeses per la pluja

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a través de la regidoria de Mobilitat i Via Pública, ha començat els treballs d'arranjament de diversos carrers de la urbanització Pineda de Santa Cristina. En aquest nucli, els carrers no estan asfaltats, ja que la urbanització no està recepcionada, i quan plou es generen desperfectes i grans clots que suposen un risc tant pels vianants com pels vehicles que hi passen.

Les constants pluges que hi ha hagut aquest 2020 han malmès de forma considerable aquests carrers, motiu pel qual el consistori ha aprovat un contracte menor per fer diverses millores. Entre les actuacions previstes hi ha l'estesa de material per anivellar els clots, la seva conservació i la reparació dels trencalls provocats per les aigües pluvials i de compactació.

El camí de la Timba

També es preveu arranjar el camí de la Timba del nucli, que va des de la riera de la Bisbal fins a les escales del carrer de Mossèn Bundó i la zona que dona accés al rocòdrom a l'aire lliure. Aquest és un camí molt transitat i que també s'ha vist molt afectat per les pluges. El cost total de les obres serà de gairebé 13.000 euros.

"Junts presenta una moció per defensar el futur industrial del Penedès" "El Vendrell manté l'ofrena floral de la Diada però amb restriccions"