La C-51 a l'entrada de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès recupera els contenidors per a les restes de poda

S'han ubicat als diferents nuclis del municipi

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha tornat a col·locar diferents contenidors per a les restes de poda en diversos punts del municipi. Els contenidors s'havien posat el novembre i s'havien retirat després de la Setmana Santa, però des del consistori han decidit tornar a posar-los aquest mes de juliol per l'arribada dels veïns de segones residències, que no havien pogut desplaçar-se durant el confinament.

Contenidors als diferents nuclis

Amb l'entrada a l'etapa de represa, molts d'aquests ciutadans han arribat al municipi, i han hagut de fer molts treballs de poda i tallar herbes als seus jardins, després de mesos sense poder venir. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha posat de nou els contenidors per facilitar «una correcta gestió d'aquests residus vegetals», segons han informat. Els contenidors s'han posat als nuclis de la Masieta, l'Esplai, Can Gordei, Priorat de la Bisbal, la Miralba, i la Pineda de Santa Cristina.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!