Tot a punt a la Bisbal del Penedès per la tradicional Fira de tardor

L'esdeveniment engloba la Fira Artesanal i la Fira d'Entitats

 

El Ball de Gitanes, actuant a la Fira de la Bisbal 2018. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Bisbal del Penedès ja ho té tot a punt per celebrar el primer cap de setmana d'octubre la tradicional Fira de tardor, un esdeveniment que engloba la Fira Artesanal, que compleix dotze edicions, i la Fira d'Entitats, que ja en suma quatre. La fira tindrà lloc el diumenge 6 d'octubre a la plaça de l'Església, per bé que hi haurà algun acte que ja s'avançarà al dissabte 5 a la tarda, com la inauguració de la mostra de fotografies de Raúl Gallego 'La Bisbal Viva', a les 19.00 hores al CMC.

 

Estands oberts a partir de les deu del matí

El diumenge, la fira d'artesania, queviures i entitats bisbalenques començarà a partir de les deu del matí. A més dels diferents estands repartits per la plaça, els visitants podran trobar la tómbola de la parròquia, i la trobada de puntaires. A les onze del matí es farà una exhibició del Ball de Gitanes i del grup de Geganters, Grallers i Tabalers de la Societat. La inauguració oficial de la fira es farà a les 11.15 hores amb la presència de l'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, i el Conseller Comarcal de Turisme, Jaume Casañas.

 

Ja a les 13.30 hores serà el torn del concert de gralles, a càrrec dels Grallers i Tabalers de la Societat de la Bisbal i els Grallers de Sant Jaume. A la tarda, s'ha programat un concert de swing a càrrec d’Apocadixie Cotton Pickers, que començarà a les 19.00 hores. La Fira de tardor de la Bisbal del Penedès és un esdeveniment que s'impulsa des de les regidories de Cultura i Turisme de l'Ajuntament.

 

Un esdeveniment molt esperat

La regidora de Cultura i Turisme, Judit Vidal, remarca que es tracta «d'un esdeveniment molt esperat per tots, perquè tant les entitats com les botigues i les empreses bisbalenques poden mostrar i oferir allò que fan i la vila s’omple de visitants que gaudeixen d’un ambient festiu i acollidor». La fira obrirà les seves portes a les deu del matí i s'allargarà fins a les vuit de la tarda a la plaça de l'Església, amb una parada entre les 14.00 hores i les 17.00 hores.