La Bisbal del Penedès lliura els premis al mèrit escolar

L'objectiu dels guardons és posar en valor l'esforç dels alumnes
La Bisbal del Penedès ha entregat els premis al mèrit escolar | CEDIDA

 

Aquest dimecres, 11 de juliol, la Regidoria d’Educació bisbalenca ha lliurat per tercer any consecutiu els premis al mèrit escolar. Aquests guardons es lliuren als estudiants de sisè de primària, quart d’ESO i segon de batxillerat. Així doncs, els alumnes de la Bisbal del Penedès que tinguin les millors puntuacions a les seves notes del curs reben un reconeixement en forma de premi.

Mèrits escolars a la Bisbal

Enguany, els alumnes que han rebut el premi són Laia Hervàs Cañís i Jordi Garcia Bruggia Freddo, de sisè de primària; Alba Alférez Pérez, de quart d’ESO; i Erik Solé Vives, de segon de batxillerat.

En funció del curs s’han lliurat diferents premis. Per un costat, els estudiants de sisè de primària han rebut un diploma i un telèfon mòbil. En canvi, els de quart d’ESO i segon de batxillerat han estat recompensats amb un ordinador portàtil.

La regidora d’Educació, Maguy Antolín, ha destacat que fa tres anys que es convoquen aquests premis des de la Regidoria. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure i posar en relleu l’esforç que els alumnes fan al llarg de tot el curs escolar.

La Regidoria d'Educació condiciona l'Oreneta

D'altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha realitzat millores a la llar d'infants l'Oreneta. Així doncs, ha col·locat un sistema de climatització més eficient i ha adequat a les instal·lacions del centre. 

La Regidoria d'Educació del municipi ha condicionat l'espai i, a més, ha instal·lat un Sistema de Gestió Tècnica Centralitzada (SGTC), que permet controlar i gestionar la temperatura des del mateix equipament. Totes aquestes millores permetran un control exhaustiu de la temperatura, així com la millora de l'eficiència energètica.

A més, també s'han inclòs sondes de temperatura i humitat als passadissos, sensors de temperatures i ambient als climatitzadors de la coberta de l'edifici, i un sistema de control perquè el terra radiant, al seu temps, també pugui ser refrescant.

"ATENCIÓ: Un incendi crema la cuina d'un habitatge del Vendrell" "Festival de 'food trucks' a Cunit per acomiadar el mes de juliol"