EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

«Vine, mira i tasta» a la Fira de Bonastre

Artesania, productes de la terra i música en directe són les tradicions de la fira anual
Bonastre. | Festa Catalunya

 

Aquest pròxim cap de setmana, entre el divendres 13 i el diumenge 15 de juliol, se celebra un any més la Fira de Bonastre, la mostra de producció agrària, d'art i d'artesania local acompanyada de música en directe. A Bonastre, un poble proper al mar i elevat en la muntanya, on l'aigua és abundant i la terra generosa, hi ha producció de vins, caves, oli, productes de la terra, carn i embotits, tots ells d'una gran qualitat. La Fira està ubicada al local La Societat, habilitada en l'espai interior i els annexes.

La Fira, promoguda pels productors i artesans bonastrencs amb el suport de l'Ajuntament, pretén iniciar una mostra local de caràcter anual amb la intenció que el públic en general conegui els productes agrícoles i la producció artesana i artística de Bonastre. A banda de comptar amb els agricultors i artesans locals, la Fira també compta amb la presència d’altres artesans, artistes i productors dels pobles i les comarques més pròximes, així com música en viu per amenitzar la vetllada.

 

La Fira de Bonastre comptarà amb diversos estands de tot tipus. | Cedida

 

A la Fira es podran degustar vins i caves, embotits i aliments artesanals

Els visitants tindran l'oportunitat de degustar i adquirir els productes elaborats pels agricultors locals en un ambient familiar, des de vins i caves fins a embotits o artesania alimentària. I no només això, també es podran adquirir objectes artesanals en el mercat d'artesania i es podran observar els oficis antics de la zona. Hi haurà una àmplia representació d’artistes i mestres artesans en la creació artística, pintura, escultura i fotografia, i de l’artesania en les modalitats i oficis del vidre, la roba i les joies, que exposaran i posaran a la venda. També hi seran presents les associacions i entitats cíviques del poble.

 

Tot això en la setmana prèvia a la Festa Major de Santa Magdalena, que se celebrarà entre els dies 20, 21 i 22 i el 28 i 29 d'aquest mes i tornarà a omplir els carrers de veïns i de visitants curiosos per l'artesania i l'agricultura.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris