El comerç revifa amb els Bons Calafell

Els bons de Calafell deixen una injecció de 750.000 euros en el comerç local

S'han utilitzat un 85% dels 30.000 bons emesos

La campanya de bons impulsada per l'Ajuntament de Calafell per fomentar la compra al comerç local s'ha tancat aquest dimecres 9 de desembre amb un gran èxit de participació. Els ciutadans han usat fins a 25.000 dels 30.000 bons emesos, el que suposa un 85% del total. Cada bo era de deu euros, però requeria una compra de 30 euros, amb la qual cosa la injecció econòmica que ha deixat als comerços locals ha estat de prop de 750.000 euros.

Aquesta era una campanya finançada íntegrament pel consistori, que s'encarrega de pagar els deu euros de descompte de cada bo usat. La tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, ha destacat l'efectivitat de la campanya, que ha aportat «uns diners que els establiments participants han cobrat molt ràpidament i pràcticament sense haver de fer paperassa».

Oxigen per al teixit econòmic local

La regidora ha agraït la resposta dels ciutadans per la seva implicació en una campanya que representa donar «oxigen a un teixit econòmic molt tocat per la crisi de la Covid-19». Per sectors, la moda ha estat la que més bons ha aglutinat (6.169), seguida del calçat (4.729) i de les joguines (3.576), mentre que a la restauració s'han bescanviat 1.778 bons.

Després d'aquesta campanya, Calafell inicia aquest 10 de desembre una nova edició —la desena— de la Setmana Màgica, on els comerços ofereixen importants descomptes en productes i serveis fins al 20 de desembre. La Setmana Màgica és organitzada per l'Àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament i per les associacions de comerciants i empresaris Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja.


Comentaris