Calafell accelera la construcció del centre d'acollida per a gossos

L'equipament s'ubicarà al Parc Empresarial

Calafell comen√ßar√† les pr√≤ximes setmanes la construcci√≥ del nou centre d'acollida per a gossos, un equipament que ha de servir per atendre els animals que es trobin abandonats al municipi. La junta de govern local d'aquest dilluns 22 de juny ha aprovat el projecte, que t√© una inversi√≥ prevista de 627.123 euros.

 

Fins a 70 gossos

El centre d'acollida s'aixecarà a uns terrenys del Parc Empresarial i tindrà una superfície d'un miler de metres quadrats. Segons el consistori, tindrà una capacitat per a una setantena de gossos, amb 67 allotjaments individuals i dos espais per a quarantena. L'equipament inclourà una zona de serveis amb una sala d'atenció veterinària, un espai que servirà de magatzem i preparació d'aliments, la recepció i una zona d'administració.

Amb aquest centre d'acollida per a gossos, que √©s una reivindicaci√≥ de les entitats animalistes, Calafell espera resoldre una mancan√ßa no nom√©s municipal, sin√≥ comarcal. Despr√©s que el projecte hagi estat ja aprovat, les obres podran sortir a licitaci√≥ i, en poques setmanes, podran comen√ßar els treballs.

El refugi per a gats

Per altra banda, un altre projecte que ja est√† en licitaci√≥ √©s el del refugi per a gats, que s'ubicar√† a l'antiga aula de natura, a la muntanya del Com√ļ. En aquest cas, la inversi√≥ arriba gaireb√© als 60.000 euros. L'Ajuntament de Calafell tamb√© preveu posar diferents dispensadors d'aliments per a gats ferals al municipi, com una iniciativa inclosa en el projecte Calafell Pet Friendly