Calafell accelera la construcció del centre d'acollida per a gossos

L'equipament s'ubicarà al Parc Empresarial

Calafell començarà les pròximes setmanes la construcció del nou centre d'acollida per a gossos, un equipament que ha de servir per atendre els animals que es trobin abandonats al municipi. La junta de govern local d'aquest dilluns 22 de juny ha aprovat el projecte, que té una inversió prevista de 627.123 euros.

 

Fins a 70 gossos

El centre d'acollida s'aixecarà a uns terrenys del Parc Empresarial i tindrà una superfície d'un miler de metres quadrats. Segons el consistori, tindrà una capacitat per a una setantena de gossos, amb 67 allotjaments individuals i dos espais per a quarantena. L'equipament inclourà una zona de serveis amb una sala d'atenció veterinària, un espai que servirà de magatzem i preparació d'aliments, la recepció i una zona d'administració.

Amb aquest centre d'acollida per a gossos, que és una reivindicació de les entitats animalistes, Calafell espera resoldre una mancança no només municipal, sinó comarcal. Després que el projecte hagi estat ja aprovat, les obres podran sortir a licitació i, en poques setmanes, podran començar els treballs.

El refugi per a gats

Per altra banda, un altre projecte que ja està en licitació és el del refugi per a gats, que s'ubicarà a l'antiga aula de natura, a la muntanya del Comú. En aquest cas, la inversió arriba gairebé als 60.000 euros. L'Ajuntament de Calafell també preveu posar diferents dispensadors d'aliments per a gats ferals al municipi, com una iniciativa inclosa en el projecte Calafell Pet Friendly

"El Vendrell: Obertes les inscripcions als Casals d'Estiu" "L'Arboç aprofita el confinament per fer diverses millores al complex esportiu municipal"