Calafell s'endinsa en una setmana plena d'activitats per la Castanyada i Halloween

El joc de rol en viu Z-Infection torna al nucli antic
Els zombis tornaran a envair Calafell.   | Cedida
 

Calafell s'endinsa a partir d'aquest dissabte 26 d'octubre en una setmana farcida d'activitats amb motiu de la Castanyada i el Halloween d'aquest 2019. Així, a l'illa de vianants de Calafell Platja hi haurà ja aquest cap de setmana tallers tenebrosos i pintacares, mentre que al Centre Cívic Cinema Iris es fa un cicle de cinema de terror. Serà una prèvia de les activitats que es faran entre el dijous 31 d'octubre i el diumenge 3 de novembre.

En aquest sentit, la tarda del 31 d'octubre els establiments de la platja formaran part d'un particular 'Truco o Trato', mentre que el carrer Monturiol serà escenari d'una festa de Halloween nocturna durant tot el cap de setmana. A la zona de la Confraria i del carrer de Montserrat s'hi podran trobar les castanyeres, així com tallers diversos i pintacares. El Centre Cívic Montse Civit acollirà el dissabte 2 de novembre, a partir de les 17.20 hores, una festa infantil amb concurs de disfresses, jocs i ball.

Tornen els zombis a Calafell Poble

Una de les activitats destacades serà la segona edició del Z-infection, un joc de rol en viu que es va estrenar amb molt d'èxit l'any passat. El Z-infection simula el que podria passar en el cas d'una suposada invasió zombi, fent una representació realista a l'estil d'algunes de les actuals sèries de temàtica zombi, com 'The Walking Dead'. Així, els participants es divideixen en dos bàndols, el dels zombis, que han d'expandir el virus mortal, i els supervivents, que han de sortir il·lesos.

El Z-infection es fa amb dues sessions el dissabte 2 de novembre. Primer hi ha una sessió infantil, que és gratuïta, de les 16.00 a les 19.00 hores, mentre que a partir de les 22.00 hores hi ha la sessió per adults, que requereix la inscripció i l'adquisició d'una entrada. En aquest enllaç es pot obtenir més informació.

"La petició d'ajuts per pagar el lloguer es dispara al Vendrell i la comarca" "Les associacions de gent gran del Baix Penedès se citen a l'Arboç"