El remodelat Teatre Joan Colet de Calafell.

Calafell aixeca el teló del seu remodelat teatre amb García Lorca i òpera

La companyia local La K-Mama estrenarà el renovat equipament

Després de molts mesos de treballs, Calafell aixeca el teló del seu remodelat Teatre Joan Colet. Serà la companyia local La K-Mama l'encarregada de fer-ho aquest dijous 3 de juny, a les 22.00 hores, amb la producció pròpia 'La casa de Bernarda Alba', de Federico García Lorca

L'obra es podrà veure també el divendres 4 de juny a la mateixa hora i el diumenge 6 de juny a les 19.00 hores. Les localitats, que tenen un preu de dotze euros, s'han de comprar el mateix dia de la representació a la taquilla del teatre, que s'obrirà mitja hora abans de l'inici de l'obra.

Òpera i sarsuela

El segon espectacle que s'ha programat al remodelat teatre és una gala d'òpera i sarsuela que es farà el 3 de juliol a les 20.00 hores. Borja Quiza (baríton), Daniel Muñoz (tenor) i Manuel Burgueras (mestre pianista) interpretaran àries i duets de Puccini, Bellini, Verdi o Giordano. Les entrades, al preu de 13,50 euros, es podran comprar de forma anticipada a una plataforma virtual que s'anunciarà aviat. 

Aquests dos espectacles seran l'inici d'un calendari d'activitats que equiparà el recinte de Calafell amb altres teatres importants del país. Tal com explica la regidora de Cultura, Mònica Trepat, al teatre es podrà fruir «d'espectacles teatrals i concerts com els d'altres ciutats, com Reus, Lleida, Sant Cugat o Girona, sense moure'ns de Calafell».