Calafell estrena el nou aparcament al Clos del Becu

Té 21 places i una zona destinada a motocicletes
El nou aparcament públic de Calafell, al Clos del Becu. | Ajuntament de Calafell

 

Els veïns del nucli antic de Calafell ja tenen un nou aparcament per deixar els seus vehicles. L'Ajuntament de Calafell ha obert el nou pàrquing del Clos del Becu, que ofereix 21 places, gratuïtes, per a vehicles de quatre rodes i un espai per a motocicletes. També hi ha una plaça per a vehicles conduïts per persones amb mobilitat reduïda. L'aparcament s'ha fet en un terreny municipal que estava en desús, i té l'entrada al carrer del Clos del Becu.

 

La idea de fer aquest pàrquing es va recollir als pressupostos participatius de l'exercici 2018 i la inversió total que s'hi ha fet és de 65.606 euros. Amb aquest nou pàrquing, Calafell completa l'oferta de places al voltant de la nova biblioteca Ventura Gassol, al mateix temps que es dona servei al comerç del nucli antic. També servirà per oferir aparcament quan es facin els diferents esdeveniments que se celebren al llarg de l'any al nucli.

 

Més cobertura de Movistar

Per altra banda, la companyia telefònica Movistar ha anunciat que millorarà la seva cobertura al municipi de Calafell, tant pel que fa al servei de veu com a les dades i la tecnologia 4G. L'operadora ha fet aquest compromís en el marc del contracte que té amb l'Ajuntament de Calafell per les comunicacions institucionals. Des del consistori esperen que aquestes millores «alleugin les zones d'ombra que hi ha a alguns indrets» i permetin superar «el col·lapse i la lentitud que es produeix en èpoques de gran afluència».

 

Els últims anys, diversos estudis de col·legis professionals o organitzacions de consumidors posen en relleu les mancances del servei de telefonia mòbil a Calafell, així com a altres municipis turístics de la costa. Són problemes que no se cenyeixen només a la telefonia mòbil, sinó que també afecten la telefonia fixa, la TDT o l'accés a Internet, i que perjudiquen els usuaris particulars, les empreses i els comerços.

 

També et pot interessar: