Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Calafell farà un nou aparcament gratuït al nucli antic

El projecte del Clos del Becu va ser votat pels ciutadans als pressupostos participatius
La zona on s'habilitarà l'aparcament municipal del Clos del Becu. | Ajuntament de Calafell

 

La junta de govern local de Calafell ha donat el vistiplau al projecte per fer un nou aparcament públic i gratuït al Clos del Becu, al nucli antic. El projecte va ser un dels que va obtenir més vots dels ciutadans als pressupostos participatius que es van fer la tardor del 2017, en relació a les inversions pel 2018. El pressupost previst per a l'obra és d'aproximadament 65.400 euros.

 

El projecte preveu habilitar una vintena de places d’estacionament a un terreny municipal en desús, al qual s'hi entraria pel carrer del Clos del Becu. Entre aquestes places se'n preveuen per a conductors amb mobilitat reduïda i per a motocicletes. El consistori espera que aquest nou aparcament completi l'oferta de places al voltant de la nova biblioteca que s'està fent a l'edifici del Sindicat. De la mateixa manera, es creu que pot donar servei al comerç del nucli antic.

 

Pressupostos participatius aquest 2018

A banda del pàrquing al Clos del Becu, els altres dos projectes més votats dels pressupostos participatius del 2017 a Calafell van ser donar una solució a la inundabilitat al carrer Pescador (132.307 euros) i la reparació i pavimentació de 2.300 metres quadrats del pàrquing de l’escola El Castell. L’Ajuntament de Calafell ha afirmat que tirarà endavant un segon procés de pressupostos participatius, que s’engegarà en poques setmanes i amb una nova plataforma de participació electrònica.

 

Calafell estrenarà un altre pàrquing aquest mes de setembre, el que estarà situat al costat de l'escola Mossèn Cinto Verdaguer, a Segur de Calafell. Tindrà 39 places i ha necessitat una inversió de 65.000 euros per adequar un solar del carrer de Joaquim Domènec. Els treballs han comportat la pavimentació i senyalització de l'espai, tant horitzontal com vertical, i la construcció d'un petit mur i una canalització de recollida i evacuació d’aigües de la pluja. El pàrquing hauria d'estar acabat per començar el nou curs escolar.

Comentaris