Calafell acull la 18a concentració Tuning del Grup VAG

Tindrà lloc aquest cap de setmana al pàrquing del Mercat
Arriba una nova concentració tuning a Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell acull de nou la concentració Tuning del Grup VAG, la divuitena edició ja, que tindrà lloc aquest cap de setmana al pàrquing del Mercat. Aquesta és una concentració exclusiva per a cotxes del Grup VAG, és a dir de les marques Seat, Audi, Volkswagen i Skoda, en la qual s'exigeix un mínim de tuning. Tal com ha passat en les últimes edicions, s'espera que hi participin un gran nombre de cotxes, així com més de 1.500 persones provinents d’Espanya, Andorra, França i Alemanya.

 

La trobada de cotxes tuning més longeva d'Espanya

Arribant ja a l'edició número divuit, aquesta ha esdevingut la concentració de cotxes personalitzats més longeva d’Espanya. Els organitzadors de la trobada són de Calafell i, des del primer any el certamen, compten amb el suport de la regidoria de Turisme de Calafell. Aquesta és una concentració en què tenen cabuda tots els estils, import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. Hi ha premis en diverses categories, com ara Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPL, Top 10 Qualitat, Top 3, il·luminació i aproximadament una quinzena premis especials (top german, millor llanda, 'tunero més llunyà', club més nombrós o millor presentació).

El preu de l’entrada general tant pel dissabte 8 com pel diumenge 9 de juny és de 2,50 euros, amb els quals s'obté una polsera per entrar i sortir tantes vegades com es vulgui els dos dies i pot gaudir de tres descomptes en locals de Calafell. L’horari de la trobada serà el dissabte de 10.00 a 21.00 hores i el diumenge de 10.00 a 18.00 hores. El dissabte a la mitjanit es farà una exposició de cotxes seleccionats i el concurs d'il·luminació al carrer Monturiol.

Cap de setmana 'Hola, família'

Per altra banda, aquest mateix cap de setmana Calafell també pren part a la iniciativa 'Hola, família', amb la qual es vol promocionar el turisme familiar, oferint diverses propostes de cultura i lleure, pensades per ser fruïdes en família. La campanya té associada una oferta d’allotjament amb preus especials. Es poden consultar en aquest enllaç els diferents actes que tenen lloc a Calafell aquest cap de setmana.

També et pot interessar:

"Actuacions de final de curs a l'Escola de Música Tradicional de l'Arboç i a l'Aula de Dansa de l'EMMPAC" "BONES NOTÍCIES | L'Institut Andreu Nin del Vendrell farà un nou cicle d'FP Dual amb Idiada"