ÚLTIMA HORA

Tallada la C-12 a Móra la Nova per un greu accident

Calafell ja ha posat 120 denúncies per no respectar el confinament

Hi ha cinc persones investigades per ser reincidents

La Policia Municipal de Calafell ja ha posat un total de 120 denúncies a ciutadans que no respectaven el confinament decretat per l'expansió del coronavirus. Amb deu dies de confinament que es porten, això suposa una mitjana de dotze denúncies cada dia. Tot i això, tal com ha remarcat l'alcalde del municipi, Ramon Ferré, la majoria es concentren els caps de setmana, que és quan hi ha més gent al carrer.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

A més d'aquestes 120 denúncies, l'Ajuntament de Calafell ha informat que hi ha cinc persones que ja tenen la condició d'investigats —el que abans eren imputats— per la reiteració en el trencament del confinament. Per això han passat a la via penalCalafell és un dels municipis de la Costa Daurada que el passat cap de setmana va extremar la vigilància per detectar arribades a les segones residències.

"😍URGENT: La gran notícia que acaba de donar l'hospital del Vendrell sobre el coronavirus!" "⛏ Calafell atura totes les obres públiques que es fan al municipi"