La masia de Cal Rion de Calafell Poble.

Calafell desencalla el projecte de l'escola de música i arts municipal

El consistori ha tret a concurs la redacció del projecte arquitectònic

Pas endavant de l'Ajuntament de Calafell per desencallar el projecte de l'escola municipal de música i arts, que s'ha d'ubicar a la masia de Cal Rion, al Poble. El consistori ha tret a concurs la redacció del projecte arquitectònic, mitjançant el qual es rehabilitarà i s'ampliarà la masia, per un import de 211.585 euros. Les ofertes es poden presentar fins a mitjans del mes d'agost.

 

Subvenció de la Diputació de Tarragona

Per altra banda, el govern municipal ha decidit dedicar a aquest projecte la subvenció del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona que correspon a Calafell pel període 2020-2023, i que se situa al voltant dels 700.000 euros. La construcció d'aquest centre educatiu i cultural serà la gran inversió del consistori durant aquest mandat municipal, amb un pressupost de prop de cinc milions d'euros. 

La masia de Cal Rion, l'espai on s'ubicarà la nova escola, és un casalici del segle XVIII que es rehabilitarà integralment i es veurà ampliat amb un edifici de nova planta al costat. Segons l'Ajuntament, el centre tindrà capacitat per acollir fins a 300 alumnes, els quals podran estudiar els ensenyaments de música i dansa. La voluntat és, a més a més, integrar-hi també l'actual oferta de cursos i tallers d'arts plàstiques del municipi, així com activitats teatrals. 


Comentaris