Calafell viurà aquest 2019 una nova edició del Family Weekend

Els hotels han obert les reserves per l'esdeveniment

 

Calafell celebra aquest 2019 una nova edició del Family Weekend. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell viurà aquest 2019 una nova edició del Family Weekend, un esdeveniment que arriba ja a la sisena edició i que vol ser un pol d'atracció del turisme familiar. L'Ajuntament de Calafell ha anunciat aquest dijous 21 de març les dates d'aquesta edició, que seran els dies 10, 11 i 12 de maig. També han apuntat que els hotels del municipi ja han obert les reserves per aquest cap de setmana. 

 

El Calafell Family Weekend és un esdeveniment impulsat per la regidoria de Turisme i dirigit a les famílies, que proposa «una experiència lúdica i participativa que ajudi a consolidar cada cop més la destinació de turisme familiar que Calafell va assolir ja fa uns anys», en paraules de la tinent d'alcalde de Calafell, Maite González. Entre els actes previstos hi ha tallers, conferències, jocs, gimcanes, espectacles musicals o inflables.

 

Activitats de tota mena i espectacles variats

Moltes de les activitats volen posar en relleu els valors turístics de Calafell, com poden ser la gastronomia, el patrimoni històric o la platja. De la mateixa manera, es faran espectacles de Dàmaris Gelabert, Suu, El Pot Petit i del grup de tribut Beatles Kids, així com actuacions de Pallassades amb Bitxicleta, Les Enfants o Karaoke Kids. Com cada any, hi haurà una conferència per a famílies que tractarà aquesta vegada sobre com educar en la salut emocional, i que anirà a càrrec del psicòleg Rafael Santandreu. Es pot consultar el programa complet en aquest enllaç.

 

Durant els tres dies del Calafell Family Weekend, els monuments i museus municipals oferiran descomptes en l’entrada i diferents activitats, per les quals cal fer reserva prèvia al telèfon 977 69 46 83 o al correu electrònic calafellhistoric@calafell.org. Pel que fa a l'allotjament, els hotels 4R Miramar, Canadà Palace, Solimar, Salomé i Sant Jordi, així com els apartaments Escor i Mandala i la casa de colònies Artur Martorell, ofereixen promocions especials amb preus i condicions variades. «Són paquets d’allotjament dissenyats per a famílies amb nens i amb preus competitius perquè tothom pugui fruir d’aquest esdeveniment», conclou la regidora de Turisme.

 

Altres notícies relacionades: