GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Calafell vol evitar els conflictes entre entitats pels horaris d'ús dels equipaments esportius

El consistori anuncia una mediació seguint un «criteri d'equidistància»
Exterior del pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell
 

L'ús dels equipaments esportius entre les diferents entitats de Calafell ha generat recentment conflictes que han portat a l'Ajuntament a anunciar una mediació en l'assumpte. Els horaris d'ús són la causa principal d'aquestes disputes. Des del govern local han avançat que se seguiran «criteris d'equidistància on ningú pugui dir que té un greuge comparatiu», en paraules del regidor d'Esports, Artur Peña.

 

Conflictes a la franja situada entre les 17.00 i les 21.00 hores

Des de l'Ajuntament de Calafell apunten que els problemes més habituals sorgeixen en la franja que va de les cinc de la tarda a les nou del vespre, que és quan hi ha més demanda per entrenar. Arran d'això, des del govern local han obert una ronda de contactes amb les diferents entitats, amb l'objectiu de trobar una solució. Fins que això no passi, es mantindran els horaris de la temporada anterior.

 

Artur Peña ha volgut destacar que el consistori «prioritzarà l'entesa» i ha descartat que s'hagin de fer noves instal·lacions, sobretot tenint en compte que recentment hi ha hagut una remodelació del camp de futbol Juan Ríos pels Jocs Mediterranis, i del pavelló Jaume Vilamajó. Per això, Peña aposta per «optimitzar» les actuals instal·lacions, que han tingut «uns costos importants i també despeses de manteniment».

 

Pla d'Acció Municipal

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell rebrà uns 700.000 euros del Pla d'Acció Municipal que ha aprovat la Diputació de Tarragona, i que han de ser per al període 2020-2023. Són diners que es destinaran a inversions municipals o a millorar la prestació de serveis municipals. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha afirmat que encara no s'ha decidit en quins projectes s'invertiran aquests diners, però ha remarcat que el fet que el PAM sigui a quatre anys permetrà «planificar a mitjà termini la preparació dels projectes i la recerca de finançament».