Les Cases dels Mestres de Calafell.

Calafell rehabilita les antigues Cases dels Mestres per convertir-les en habitatge social

Es destinaran a situacions d'emergència social

L'Ajuntament de Calafell ha començat ja les obres de rehabilitació de les antigues Cases dels Mestres, situades al nucli antic, amb l'objectiu que es converteixin en habitatges socials. Des del consistori han explicat que els habitatges es podran fer servir davant situacions d'emergència habitacional

El govern local va anunciar aquesta iniciativa fa gairebé dos anys, l'abril del 2019, tot i que els treballs no s'han pogut fer fins ara. En aquell moment, l'alcalde del municipi, Ramon Ferré, ja va avisar que l'edifici necessitava una rehabilitació abans de poder ser usat com a habitatge social. En total es preveu que hi hagi tres pisos que es destinaran a situacions d'emergència.

Pisos de lloguer social

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

De la mateixa manera, l'Ajuntament també va anunciar el maig del passat 2020 que s'havia arribat a un acord amb la Sareb per disposar de 58 pisos al municipi que es destinarien a lloguer social. En una primera fase, el banc cedirà al consistori 22 d'aquests pisos.