Calafell destina 78.000 euros a reparar la teulada de l'Ajuntament

L'edifici té un problema important de filtracions i goteres

 

Les obres a la teulada de l'Ajuntament de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L'Ajuntament de Calafell ha informat aquest dimarts 28 de maig que continuen les obres de reparació de la teulada de l'edifici de l'Ajuntament, situat a la plaça de Catalunya. Són obres que tenen un cost de 78.500 euros, i amb les quals es vol solucionar un problema de filtracions i goteres que afecten la segona planta de l'edifici. Els treballs també serveixen per millorar les conduccions que passen pel fals sostre i solucionar els problemes de climatització existents. 

 

De la mateixa manera, el consistori vol resoldre amb aquestes obres un altre problema com és la manca de barana al tram d'escala que va de la segona planta fins a la teulada. Aquestes escales, que no són d'accés per al públic, estan desprotegides i s'usen per accedir a la coberta, on hi ha els equips de telecomunicacions de l'Ajuntament. La finalitat que hi ha és posar una barana per millorar la seguretat en aquest tram.

 

Subvenció per fer un nou col·lector d’aigües a la Bisbal

Per altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha donat a conèixer que la Diputació de Tarragona subvencionarà amb 74.000 euros provinents del programa PAM-PEXI les obres per fer un nou col·lector d'aigües residuals al nucli del Priorat. L'obra, que té un cost total de 84.900 euros, ha de servir per substituir les canalitzacions principals del col·lector d’aigües residuals del cabal principal del barri del Priorat.

 

Tal com ha explicat l’alcaldessa de la Bisbal i regidora d’Urbanisme, Agnès Ferré, aquest cabal «en l’actualitat no està en un bon estat de conservació i per això que cal fer una inversió per garantir-ne el bon funcionament». L'alcaldessa ha afegit que en aquesta xarxa de clavegueram «no s’ha fet cap inversió des que es va construir», tot i que «la problemàtica de mal funcionament fa anys que hi és». Per això han considerat «que aquesta intervenció és prioritària i necessària». Es tracta d'una obra complexa que podria tenir una durada d'entre vuit i deu mesos, segons la mateixa Agnès Ferré.

 

També et pot interessar:

Més notícies de la categoria Baix Penedès