GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Calafell reparteix les carteres dels diferents regidors

El cartipàs s'organitza en cinc grans àrees i sis comissions informatives

 

Els regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L’Ajuntament de Calafell ja ha repartit les carteres que portaran els diferents regidors de l'equip de govern que integra el PSC. La proposta de cartipàs municipal s'organitza en cinc grans àrees de funcionament, que són Serveis Interns, Territori, Mobilitat i Transport, Ecologia Urbana i Seguretat, Promoció de la Ciutat, i Igualtat i Drets Socials. A més a més, hi haurà sis comissions informatives, ja que a les cinc anteriors s'hi afegeix la de Promoció Esportiva.

 

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha destacat que aquest «és un organigrama racional, que fa correspondre l’organigrama polític amb l’administratiu i tècnic», una cosa que era «més complicat d’assolir quan s’han hagut de sumar majories amb diferents sigles, ja que les carteres quedaven condicionades pels pactes». Per Ferré, això canvia aquest mandat, amb un govern «més fort i cohesionat, amb col·laboracions d’altres forces, la qual cosa permet aquesta optimització d’estructures».

 

El repartiment de les regidories

Pel que fa a les diferents regidories, aquestes han quedat de la següent manera. Helena Rubio, primera tinent d’alcalde, és la regidora de Qualitat de Vida, Participació i Comunicació. Miguel Ángel Perín, segon tinent d’alcalde, està al capdavant de les regidories d’Urbanisme, Obres, Habitatge i Mobilitat, i presidirà la comissió informativa de Territori. Lluïsa Lastra, tercera tinent d’alcalde, té a càrrec seu les regidories de Turisme, Comerç i Formació, i presidirà la comissió informativa de Promoció de la Ciutat.

 

Javier Estepa, quart tinent d’alcalde, és el nou regidor de Serveis Interns, que inclou els serveis econòmics, atenció ciutadana, personal, serveis jurídics, contractació, compres i informàtica. També presidirà la comissió informativa de Serveis Interns. Aron Marcos, cinquè tinent d’alcalde, és el nou regidor de Medi Ambient, Serveis Urbans, Manteniment, Brigada i Inspecció, i presidirà la comissió informativa d’Ecologia Urbana i Seguretat.

 

Mònica Trepat és la regidora de Cultura, Ocupació i Promoció Econòmica, i s'encarrega també de les àrees de dinamització del comerç. Júlia Fernández és la regidora de Joventut i es fa càrrec de l’organització dels centres cívics i els punts juvenils. Per últim, Artur Peña es queda amb la regidoria d’Esports i la de Seguretat Ciutadana. A més a més, Isabel Bou, d'En Comú Podem, serà la presidenta de la Comissió Informativa d'Igualtat, mentre que Maite González, del PP, presidirà la comissió informativa de Promoció Esportiva.