Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Calafell celebra una nova edició de la Summer Night

Durant tres dies, els comerços ofereixen descomptes i oportunitats, amb música i animació al carrer
El comerç de Calafell viu la Summer Night. | BP Diari

 

Calafell celebra aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, una nova edició de la Summer Night, un certamen comercial que es va iniciar el 2015 i que també se celebra en altres èpoques de l'any amb el nom de Shopping Night. Amb la Summer Night es volen fomentar les compres al comerç del municipi, a través d'oportunitats i ofertes que es fan en horari nocturn. A més, la música en viu i l'animació al carrer són part indispensable de la vetllada.

 

D'aquesta manera, els visitants podran passejar pels carrers i gaudir de les diferents ofertes especials dels comerços, mentre participen en activitats de tot tipus, com ara tallers infantils, inflables d'aigua, photocall o la música en directe. Al carrer Monturiol hi haurà una festa blanca i una actuació dels DJ's de Los 40. El dissabte, dia 25 d'agost, els comerços que prenen part a la Summer Night fan un horari especial, que va de les nou del vespre a les dotze de la nit. En acabar, se sortejaran dos vals 1.000 i 500 euros entre els compradors.

 

Promocionar el comerç de Calafell

El Summer Night és un esdeveniment organitzat per l’associació de comerciants i empresaris Fòrum Calafell, i compta amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calafell i el suport de Calafell.tv. «El comerç local de proximitat necessita campanyes com aquestes per fer-lo atractiu de cara als compradors», ha apuntat la regidora de Comerç de l'Ajuntament, Lluïsa Lastra, afegint que les tres edicions anteriors de la Summer Night «han estat un èxit i ara hi tornem, tot dipositant de nou la nostra confiança en aquesta proposta».

 

Cicle de música Nits al Castell

A més de la Summer Night, aquest dissabte 25 d'agost hi haurà un nou concert del cicle Nits al Castell, en aquest cas amb Organology Trio & Sonia Paez, a partir de les 22.30 hores. El cicle va començar el passat dissabte i s'allargarà fins al 10 de setembre, amb concerts de jazz i el que es farà amb motiu del Mercat Medieval. També se'n farà un per la Diada Nacional de l'11 de setembre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris