Calafell es promociona amb Pilarín Bayés i un anunci als cinemes

La il·lustradora ha fet unes lamines per pintar i un photocall de grans dimensions
Responsables de Turisme de Calafell, amb el photocall de Pilarín Bayés. | Ajuntament de Calafell

 

La regidoria de Turisme de Calafell ha engegat dues iniciatives per promocionar el municipi, una de les quals té com a protagonista a la popular il·lustradora Pilarín Bayés. El consistori li ha fet un encàrrec per fer unes làmines individuals que es poden pintar. A més a més, també ha dibuixat un photocall de grans dimensions on la gent s'hi podrà fer fotos. Al photocall s'hi poden veure diversos dels atractius del municipi, com la platja, el Castell, la Casa Barral, el Bot Salvavides o la Confraria de Pescadors.

 

Tant les làmines com el photocall seran presents a les diferents fires i accions turístiques a les quals assisteixi el consistori. Aquesta no és la primera vegada que Bayés dibuixa Calafell, ja que en el passat ja va fer algunes de les seves 'Petites històries' dedicades al municipi, a Segur, a la Ciutadella Ibèrica o al Castell. La regidora de Turisme, Maite González, destaca que «un percentatge important del públic de Calafell és un públic de proximitat i Pilarín Bayés és molt coneguda especialment a Catalunya, per la tipologia de la seva obra i la seva gran trajectòria professional».

 

Anunci publicitari de Calafell

Per altra banda, la regidoria de Turisme també ha impulsat una altra acció turística, amb un anunci que, des del passat cap de setmana i fins al 14 de gener, es podrà veure a sales de cinema d'algunes ciutats del nord d'Espanya. Es tracta d'un anunci de 36 segons en el qual es presenta el municipi com un lloc acollidor, entre la Costa Daurada i Barcelona, amb cinc quilòmetres de platja, un ric llegat històric, una oferta gastronòmica suculenta, un ampli calendari de festes i activitats i la possibilitat de practicar un munt d’esports.

 

L'anunci s'està emetent, abans de la programació prevista a cada cinema, a tres sales de Pamplona (Cines Golem), tres sales de Logronyo (Cine Infantes) i dues sales de la província de Saragossa (Cine Goya de Caspe, i Cine Goya de Mequinensa). L'Ajuntament vol aprofitar que durant el mes de desembre hi ha un grapat d'estrenes especialment dirigides al públic infantil i familiar, que és el que es busca pel turisme al municipi.