GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Calafell busca voluntaris per una nova edició del Gran Recapte

La iniciativa es durà a terme entre els dies 30 de novembre i 1 de desembre
Voluntaris calafellencs del Gran Recapte 2017. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell tornarà a prendre part al Gran Recapte, iniciativa solidària per recollir aliments que tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Des de l'Ajuntament de Calafell i la Creu Roja, que impulsen l'esdeveniment, han fet una crida per trobar voluntaris, que es poden apuntar a qualsevol de les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) que hi ha a Calafell. Només cal omplir el full d'inscripció i signar. Més tard rebran una trucada per concretar els detalls de la participació.

 

En total, prendran part al Gran Recapte 14 establiments comercials de Calafell. Segons s'ha anunciat des de l'Ajuntament, a Calafell es necessiten productes d’higiene personal, com ara sabó, xampú, dentífric o desodorant, i productes de neteja de la llar, com detergent, lleixiu o suavitzant. També es recolliran productes alimentaris bàsics, com ara oli d’oliva i de gira-sol, llet, alimentació infantil, conserves, llegums cuits, sucre, sal o farina.

 

La demarcació amb menys voluntaris

El Gran Recapte està promogut pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. Fa una setmana es va saber que Tarragona era la demarcació amb menys voluntaris per dur a terme aquesta iniciativa, ja que només s'havia cobert el 20% dels 4.500 voluntaris que es calcula que seran necessaris. Per aquesta raó es va fer una crida perquè la ciutadania s'hi involucrés. Els establiments comercials que prendran part al Gran Recapte a Calafell són els següents:

 

–Aldi. Bassa Miquela, 2 (Parc Empresarial)

–Bonàrea. Rambla Nova s/n, local 7

–Caprabo. Lateral C-31, zona comercial de Mas Mel

–Dia (Segur). Carretera de Barcelona, s/n

–Dia (Platja). Carrer Mallorca 30

–Mercadona. Mercat municipal. Plaça del Mercat, s/n

–Consum. Carretera de Barcelona s/n

–Condis (Poble). Carrer Jesús, 103

–Condis (Segur). Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, 260

–Charter (Segur). Carretera de Barcelona, 190

–Lidl. Carrer Puigmal, 14-28.

–Trady’s Segur. Avinguda d’Espanya, 92.

–CoAliment Can Torreta (Segur). Carretera de Barcelona,75

–Coaliment (Platja). Avinguda de Mossèn Jaume Soler, 37