Es busquen calafellencs per rodar una original pel·lícula sobre Robin Hood

És una de les activitats que es faran durant el Mercat Medieval
Una edició anterior del Mercat Medieval de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

El 22è Mercat Medieval de Calafell, que tindrà lloc entre el 29 d'agost i l'1 de setembre, tindrà com a una de les principals novetats el rodatge d'una original pel·lícula sobre la figura de Robin Hood, en la qual els protagonistes seran els ciutadans. L'acte està previst pel dijous 29 d'agost, durant el sopar medieval que es fa en aquesta primera jornada de la fira, a les 21.00 hores a la plaça de Catalunya.

 

Es busquen entre 150 i 200 participants

La iniciativa està impulsada per la productora Cheap Films de Vilanova i la Geltrú, que està especialitzada en el rodatge de cinema mut per dinamitzar esdeveniments. Així, la peculiaritat de l'activitat és que el film es rodarà abans del sopar, es muntarà mentre els assistents sopen i es projectarà un cop acabat l'àpat. Per això, els participants al rodatge són els mateixos que prenen part al sopar. En total es necessiten entre 150 i 200 persones, ja que els diferents personatges són interpretats per diversos assistents. 

 

Des de l'Ajuntament de Calafell han explicat que tothom que vulgui participar en el film ha d'enviar un correu electrònic a medieval@calafell.org, donant el nom i un telèfon de contacte. També cal indicar el nombre de persones, en el cas que siguin famílies o grups. Els participants poden anar vestits i caracteritzats de casa, però a la mateixa plaça de Catalunya hi haurà vestimenta i attrezzo, segons la productora.

 

Un mercat medieval sense animals

Aquesta és una de les noves activitats previstes per l'edició d'enguany del Mercat Medieval. Des del consistori ja es va avançar que es buscarien noves maneres d'impulsar l'esdeveniment, un cop es va prendre la decisió de prohibir l'ús d'animals en el mercat. Respecte a això, des del govern local han avançat que plantejaran als ciutadans la conveniència d'estendre aquesta prohibició en altres esdeveniments, amb la qual cosa es consultarà els ciutadans als consells de participació