ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

La campanya «molt vendrellenca» de l'empresa d'assegurances Zurich

Tres vendrellencs posen veu i lletra a l'últim espot publicitari de l'empresa
Ismael Muñoz 'Zim', en un concert. | Toni González Colet

 

La companyia Zurich Seguros, una de les principals asseguradores a l'àmbit mundial, ha comptat amb la participació de diversos joves del Vendrell per realitzar la seva última campanya publicitària. Amb el hastag de #JóvenesImparables, Zurich ha fet tres anuncis que ja s'estan emetent a través de les xarxes socials i de la ràdio, i en els quals es pot veure a diferents joves rapejant. Els actors i actrius no són del Vendrell, però els que els posen la veu sí, i també qui ha fet la lletra d'aquestes cançons.  

 

L'autor dels tres raps és Ismael Muñoz 'Zim', que lidera el grup Zim & the Zums, i que anteriorment ja havia col·laborat amb altres espots comercials, com un de la Generalitat de Catalunya sobre el comerç de proximitat. Zim explica a Tarragona Digital que la companyia es va posar en contacte amb ell «perquè sabien que ja havia fet treballs similars». «Em van donar quatre conceptes claus perquè fes tres lletres i m'hi vaig posar», afegeix.

 

Nerea Bassart. | Lluís Camell

 

Les veus de Nerea Bassart i de Mora

Poc després li van dir que ell podia posar la veu a l'anunci del noi, però que necessitaven la veu de dues noies també. Així va ser com Zim els va posar en contacte amb les també vendrellenques Nerea Bassart, que col·labora a l'últim disc de Lax'N'Busto, i la Mora, que tot i que és biòloga també ha fet les seves incursions en el món musical. «Amb les seves veus i la meva ha quedat una campanya molt vendrellenca», bromeja Ismael Muñoz.

 

El noi reconeix que li «xoca» sentir la seva veu en una altra persona, ja que en els anteriors espots ell també havia actuat davant la càmera. Sobre l'experiència de musicar o posar lletra en anuncis de publicitat, Zim diu que ho fa perquè s'ho passa bé, i que mira de ser «el més honest possible». «Sempre havia tingut curiositat per saber com funcionava aquest món», afegeix. Amb el seu grup, Zim & the Zums, segueixen preparant un nou disc, que esperen poder tenir llest el pròxim 2020.  

 

 

Els altres dos vídeos:

Vídeo número 2 de Zurich Seguros. (Amb  veu de Nerea Bassart)

Vídeo número 3 de Zurich Seguros. (Amb veu de Mora)