L'últim candidat del PP ho prova ara amb Ciutadans a Albinyana

Oscar Malta es presenta com a coordinador del grup local de C's
Oscar Malta, a l'acte de presentació de C's a Albinyana. | Cedida

 

El partit Ciutadans (C's) ja té un grup local al municipi d'Albinyana, on s'hi va presentar aquest cap de setmana amb un acte celebrat al Centre Cívic de Bonaterra II. El partit estrena agrupació en aquest municipi, però el seu coordinador, Oscar Malta, ja és de sobres conegut en aquesta localitat, ja que ha estat president del PP d'Albinyana fins al passat mes de maig. De fet, ell va ser el cap de llista del PP a les últimes eleccions municipals, el 2015, on només va aconseguir 70 vots. 

 

Després d'anunciar el passat 3 de maig que dimitia de president del PP i es donava de baixa de la militància del partit, Malta ha reaparegut pocs mesos després al capdavant de C's. A l'acte de presentació de l'agrupació local hi va ser present el diputat al Parlament per Tarragona Francisco Domínguez, el qual va remarcar «el creixement» que té el partit al territori, com a mostra de «la gran vitalitat» i «el treball persistent de C's».

 

«Canvi per Albinyana»

Domínguez també va remarcar «els més de 2.000 afiliats i simpatitzants nous que portem des de principis d’any». Per la seva banda, Oscar Malta va apuntar la necessitat «del projecte taronja al municipi», subratllant que va ser «la força més votada a les darreres eleccions», les de 21 de desembre al Parlament. Per Malta, aquesta presentació «és l'inici del canvi a Albinyana» i va assegurar que hi haurà un treball «porta a porta per sumar a més persones al projecte».

 

A l'acte també hi va ser present Mari Luz Ramírez, portaveu del grup municipal de C's al Vendrell, que va fer de presentadora de l’acte. Ramírez va agrair especialment «l’esforç realitzat pel grup local d'Albinyana», remarcant que «l’equip presentat compta amb totes les qualitats internes per assegurar l’èxit futur». En total, unes 50 persones van ser presents a aquest acte que es va fer el dissabte 28 de juliol a Bonaterra II.

 

Primers als comicis del 21-D

Ciutadans va quedar en primer a Albinyana lloc a les eleccions al Parlament del passat 21-D, obtenint 503 vots (35%), superant al PSC (259 vots), JxCat (227) i ERC (222). Als últims comicis municipals del 2015, la formació taronja no es va presentar, però els resultats van ser molt diferents. Entre CDC i ERC van obtenir gairebé un 60% dels vots, mentre que el PSC va comptar amb el suport d'un 32% de l'electorat i el PP, amb Malta, només d'un 5%.