Els CAP de Calafell i Segur restringiran la seva activitat durant aquest novembre

Degut a una reordenació de l'activitat de la Xarxa Santa Tecla
El CAP de Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell
 

L'Ajuntament de Calafell ha informat que els Centres d'Atenció Primària (CAP) de Calafell i de Segur tindran la seva activitat restringida durant el mes de novembre del 2019. El motiu d'aquest fet és que la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla està fent «un procés de revisió de l'organització i dels fluxos d'atenció», amb l'objectiu de millorar «l'accessibilitat dels pacients i minimitzar la necessitat d'anar físicament al CAP si no cal».  

 

D'aquesta manera, durant aquest mes de novembre el CAP de Segur de Calafell estarà tancat els dies 5, 12 i 19 de novembre, i les persones que requereixin atenció en aquest centre s'hauran de desplaçar al CAP de Calafell, on es farà atenció continuada. Pel que fa al CAP de Calafell, no es faran visites programades durant aquests mateixos dies (5, 12 i 19 de novembre) i qui necessiti assistència no prevista serà atès per l'equip d'atenció continuada. 

 

Afectacions pel temporal de vent

Per altra banda, Calafell ha patit diverses afectacions per la ventada d'aquest diumenge 3 de novembre. A primera hora de la tarda s'ha tallat parcialment el trànsit al carrer del Po pel risc de despreniment d'una teulada d'uralita. El fort vent també ha provocat la caiguda de tres arbres al carrer d'Emigdi Rodríguez Pita. La policia local i els Bombers de la Generalitat han treballat en les diverses afectacions d'aquest diumenge, que s'han deixat notar a tot el territori.

 

En total, els Bombers han fet més de 200 actuacions al Camp de Tarragona, la majoria de les quals han estat a Reus, Tarragona i Cambrils. Al Vendrell una de les afectacions més grans s'ha produït per la pujada de la marea a les platges, que ha obligat a tallar un tram de Cala Berenguer per l'acumulació d'aigua.

 

Un dels arbres que ha caigut a Calafell pel fort vent. | Ajuntament de Calafell

Més notícies de la categoria Baix Penedès