El Carnaval de Cunit, en una imatge d'arxiu

El Carnaval de Cunit 2021, suspès pel coronavirus

L'Associació de Carrosses de Carnaval ha decidit, per unanimitat, no participar en la festa | L'Ajuntament, amb aquesta absència, descarta la celebració

L’Associació de Carrosses del Carnaval de Cunit ha decidit no participar en cap rua del Carnaval 2021. La decisió, precisament, la van prendre per unanimitat tots els grups que conformen el col·lectiu carnavalesc, en una reunió celebrada el passat 6 d’agost. Amb aquesta absència, l'Ajuntament assenyala que no hi haurà celebració, una decisió que ha estat plenament consensuada amb l'agrupació.

Setembre, l'inici dels preparatius

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En un comunicat, l’associació cunitenca ha apuntat que, arran de la pandèmia de la Covid-19, «les colles no podem assegurar les mesures de seguretat adients i creiem que ningú les pot assegurar en una festa en la qual participen milers de persones». A més, un altre punt clau que els ha abocat a assumir aquesta dràstica mesura ha estat el fet que la majoria de grups «comencen a treballar al setembre» i, ara per ara, «tot són incerteses respecte al futur».

Des de l’Associació de Carrosses del Carnaval de Cunit han remarcat que «per la nostra part, esperem poder treballar per fer una bona edició l’any 2022».