Carolina Burgos, alcaldable per Catalunya en Comú - Podem a Cunit.

Carolina Burgos és la candidata de Catalunya en Comú - Podem a Cunit

Toni Martínez deixa la política després de dotze anys a l'Ajuntament cunitenc

Ja es coneix el nom d'una altra candidata a l'alcaldia de Cunit a les eleccions municipals del mes de maig. Es tracta de Carolina Burgos, que ha estat escollida com a cap de llista de la coalició Catalunya en Comú - Podem. Aquesta és una coalició entre ICV, Podem i els Comuns, que ocuparà l'espai que fins ara havia tingut Iniciativa per Catalunya (ICV) al municipi, amb Toni Martínez com a regidor els últims dotze anys.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Ara, Martínez ha decidit donar per tancada la seva etapa, i el relleu serà per Carolina Burgos, actual coordinadora d'ICV del Baix Penedès i membre del Consell Nacional del partit, que ha estat escollida a través d'unes primàries.  Des d'ICV van informar fa poques setmanes que ja no es presentarien amb aquestes sigles en cap municipi, i que ho farien dins de les coalicions amb Podem i els Comuns. Toni Martínez deixa la política, per la seva banda, després d'haver format part dels dos últims governs municipals.

Un repte que Burgos afronta amb «il·lusió»

Un cop ratificada la candidatura de Burgos a l'alcaldia de Cunit, la cap de llista ha explicat que aquest és «un repte» que afronta «amb gran responsabilitat i molta il·lusió». «La ciutadania de Cunit necessita un projecte sòlid, real i transformador», ha afegit. Davant l'assemblea del partit, Burgos va encoratjar als assistents a encarar «amb il·lusió i molta força tota la feina que queda per fer d’ara endavant».

Cinc candidats confirmats a Cunit

Carolina Burgos és ja el cinquè nom confirmat com a cap de llista pels comicis municipals. Jaume Casañas ha convertit el PDeCAT en Impulsem Cunit, amb un marcat to municipalista. El PSC ha optat per tornar a confiar en Dolors Carreras, una històrica, un cop acabada la seva inhabilitació. Victòria Ramo s'estrenarà al capdavant del PP, mentre que Carme Martínez farà el mateix amb ERC. Queda per veure quins seran els candidats de Guanyem Cunit i Ciutadans.