Una casa tapiada amagava 2.500 plantes de marihuana al Vendrell

La Gu脿rdia Civil ha fet un forat a la paret per entrar dins l'habitatge
El forat que s'ha fet a la paret per entrar dins la casa tapiada. | BP Diari
 

Una operaci贸 de la Gu脿rdia Civil, en col路laboraci贸 amb la Policia Municipal del Vendrell, ha desmantellat una plantaci贸 de marihuana que s'amagava en una casa tapiada del centre de la ciutat. L'operaci贸 s'ha fet aquest dimarts 29 d'octubre a la tarda, en un habitatge del carrer Nou que havia estat tapiat feia temps per evitar ocupacions. Aquesta circumst脿ncia havia estat aprofitada pels responsables de la plantaci贸, per fer el cultiu sense aixecar sospites.

 

M茅s de 2.500 plantes de marihuana

Per entrar a la casa tapiada, els agents policials van requerir que es fes un forat a la paret tapiada. A dins es van trobar m茅s de 2.500 plantes de marihuana i tots els estris necessaris per al seu cultiu. La policia sospitava que aviat es podia fer una gran venda per l'avan莽at estat de creixement de les plantes. L'actuaci贸 tamb茅 va comportar la detenci贸 de dues persones, un matrimoni, que no vivien en aquest habitatge abandonat, sin贸 en un pis annex, el qual havien connectat a la casa a trav茅s d'una de les parets.

 

L'actuaci贸 s'ha desenvolupat gr脿cies a la col路laboraci贸 ciutadana i des de la Gu脿rdia Civil no descarten fer m茅s detencions. Aquest dimecres al mat铆, alguns operaris municipals retiraven els diferents elements que hi havia a dins la casa desocupada, abans de procedir a refer l'esvoranc de la paret. Els dos detinguts, d'origen magreb铆, estan acusats dels delictes de tr脿fic de drogues i frau el猫ctric. Despr茅s de prestar declaraci贸 van quedar en llibertat a disposici贸 del Jutjat n煤mero 3 del Vendrell.

 

 

Plantaci贸 a la Pobla de Montorn猫s

Fa una setmana, la Gu脿rdia Civil ja va desmantellar una altra plantaci贸 de marihuana al territori, en aquest cas, a la Pobla de Montorn猫s. Es tractava d'una plantaci贸 'indoor' amb unes 300 plantes. Les dues persones que vivien a la casa van ser detingudes, acusades dels delictes de tr脿fic de drogues i frau el猫ctric, i van quedar en llibertat a l'espera de judici.  

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!