L'escola Ull de Vent de la Bisbal del Penedès.

El Casal d'Estiu de la Bisbal del Penedès s'adapta a les mesures anti-covid

El casal començarà l'activitat el 29 de juny

La Bisbal del Penedès ha anunciat que entre el 29 de juny i el 10 de setembre tindrà lloc el Casal d'Estiu del 2020, que s'ha hagut d'adaptar a totes les mesures sanitàries per la Covid-19. Les inscripcions telemàtiques es faran entre el 8 i el 22 de juny, mantenint els preus de l'any passat, que són de 35 euros la setmana i 60 euros dues setmanes consecutives. El casal, que anirà a càrrec de La Ballaruga, es farà a l'escola Ull de Vent. 

Les precaucions pel coronavirus faran que enguany no es facin sortides a la piscina ni excursions a fora del municipi. Els nens i nenes es dividiran en grups de deu i sempre estaran amb la mateixa persona responsable. L'arribada serà esglaonada entre les vuit i les nou del matí, igual que la sortida, entre les 13.00 i les 13.30 hores. Quan arribin, se'ls prendrà la temperatura i, si presenten algun símptoma, s'hauran de quedar a casa.

Esforç per adaptar-se a la situació actual

La regidora de Lleure de la Bisbal, Judith Vidal, ha remarcat que «tot i els esforços que ha suposat el fet d'adaptar el casal a la situació generada per la Covid-19, hem volgut mantenir el preu de l'any passat, perquè les famílies puguin seguir gaudint del casal sense que suposi més esforç econòmic que altres anys».

Les preinscripcions es faran en línia i els interessats han d'enviar un correu electrònic a sandra@bisbalpenedes.com, detallant els noms, el telèfon i les dades dels nens (curs, edat, informació específica sobre l’infant). Les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d’arribada de les preinscripcions. El 16 de juny, a les 19.30 hores, es farà una reunió online.