El Casal de la Gent Gran de Cunit.

El Casal de Gent Gran de Cunit recupera l'activitat amb totes les precaucions

S'han preparat diversos tallers pel quart trimestre de l'any

El Casal de la Gent Gran de Cunit recuperarà part de la seva activitat el mes de setembre. Tots els casals del país van tancar les portes a mitjans del mes de març, per l'emergència sanitària que va comportar l'arribada del coronavirus, i els últims mesos han anat reobrint a poc a poc. A Cunit, l'Ajuntament ha preparat una programació per a l'últim trimestre de l'any que s'ha modificat per garantir la protecció i la salut pública. 

Des del consistori afirmen que la situació s'avaluarà mensualment per tal d'evitar el més mínim risc de contagi. Els tallers començaran el 28 de setembre i finalitzaran el 18 de desembre, i serà necessari fer inscripció prèvia, trucant al telèfon del casal (977 67 49 15) o al mòbil corporatiu de l'equipament  (636 94 70 35). També es podran fer inscripcions presencials del 7 al 25 de setembre, però caldrà sol·licitar cita prèvia. Això es podrà fer a partir de l'11 de setembre, de les nou del matí a les 14.00 hores.

Mesures de prevenció

L'horari de les activitats o d'obertura del casal serà de dilluns a divendres de les 09.30 a les 13.30 hores, i dimarts i dijous de les 16.00 a les 19.00 hores. Els dilluns, dimecres i divendres a la tarda el casal romandrà tancat al públic. Des de l'Ajuntament avancen que no es realitzaran activitats de ball, ni jocs de taula, ja que no poden garantir la distància física.

Algunes de les mesures de prevenció que s'adoptaran són l'aforament adaptat a 1,5 metres de distància entre les taules dels assistents, obligatorietat de l'ús de la mascareta en tot el recinte, Ãºs de gel hidroalcohòlic a l'entrada i la sortida del centre, registre de totes les persones que entren al casal municipal, i presa de temperatura a l'entrada de l'equipament.  


Comentaris