'Els cistells de la caputxeta' arriben al Vendrell amb cançons, joguines i instruments

També s'ha programat un concert de jazz de Michele Hendricks
'Els Cistells de la caputxeta' arriba al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acollirà aquest diumenge 11 de novembre, a les sis de la tarda, l'espectacle familiar 'Samfaina de colors: Els cistells de la caputxeta'. Mirna Vilasís i Xavi Múrcia posen veu i música a aquest particular recorregut pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol 'Per molts anys!'. La caputxeta porta dotze cistells, un per cada mes de l'any, amb melmelada, suc, galetes, i també amb una cançó per cada data festiva i assenyalada.

 

«Els Reis de l’Orient» al gener, «Ara arriba el Carnestoltes» al febrer, «La Pastoreta» al març, una cançó de Sant Jordi a l’abril, «El bon caçador» al maig, «Muntanyes del Canigó» al juny, «La calma de la mar» al juliol, «La gallina ponicana» a l’agost, «El ball de la civada» al setembre, «Marieta, cistellera» a l’octubre, «La Castanyera» al novembre i «El Rabadà» el desembre són les cançons que amenitzen l’espectacle, a més de la banda sonora dedicada a la Caputxeta.

 

Una estrella del jazz vocal, a l'Auditori Pau Casals

També en l'àmbit cultural, aquest dissabte l'Auditori Pau Casals serà escenari d'un concert de la cantant de jazz Michele Hendricks, que repassarà la seva extensa trajectòria. Hendricks va cantar sobre un escenari per primer cop als vuit anys, i es va fer un nom molt ràpid a San Francisco i tota la costa Oest nord-americana. Després es va traslladar a Nova York i a París, en una carrera que ha estat valorada a diferents continents, destacant especialment el Japó. 

 

El concert que farà a l'Auditori Pau Casals serà a les 20.30 hores del vespre, oferint al públic una selecció de la millor música inclosa en la seva nombrosa discografia. Les entrades pel concert es poden adquirir a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84, de deu a dues del matí, a través del portal ticketea, i al mateix Auditori Pau Casals, abans del concert.