GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ciutadans s'estrena a l'Arboç, Bellvei, Albinyana i Santa Oliva

David Martínez a Santa Oliva, Enrique Chicano a Bellvei i Oscar Malta a Albinyana, els coordinadors
Oscar Malta, a l'acte de presentació de C's a Albinyana. | Cedida

 

El partit Ciutadans (Cs) ha anunciat la creació de quatre noves agrupacions locals al Baix Penedès. Es tracta de les de Santa Oliva, Bellvei, l'Arboç i Albinyana. Aquestes dues últimes ja es van crear el passat juny, i ara s'hi han sumat les altres dues agrupacions. La formació taronja no ha informat si concorreran a les municipals del mes de maig en aquests municipis, tot i que el més lògic seria que ho fessin.

 

Els nous grups locals s'han constituït els darrers mesos en diferents reunions en les quals van assistir afiliats, simpatitzats i el responsable d’implantació a Tarragona nord, Fernando Pecino. Els coordinadors dels grups locals de Ciutadans al Baix Penedès són David Martínez a Santa Oliva, Enrique Chicano a Bellveí i Oscar Malta a Albinyana. De moment no s'ha donat a conèixer qui hi ha al capdavant del partit a l'Arboç.

 

Els taronges augmenten la presència al territori

Ciutadans afegeix que amb aquests grups continua «consolidant» el seu creixement al territori i treballant «per un projecte de centre, inclusiu i amb l’objectiu d’atendre les necessitats reals dels ciutadans». En aquest sentit, la formació seguirà organitzant carpes informatives als diferents pobles de la comarca, així com altres activitats per donar a conèixer el partit als diferents municipis. El coordinador del partit a Albinyana, Oscar Malta, ja es va presentar a les municipals del 2015 al capdavant del PP.

 

Ciutadans va obtenir el 2015 representació a diferents ajuntaments del Baix Penedès. Els tres regidors del Vendrell i Cunit van ser la seva màxima representació, si bé a Cunit una de les regidores va deixar la formació fa poques setmanes. A Calafell, Cs va obtenir dos regidors, però un d'ells, Jesús Benedicto, va deixar el partit al cap de pocs mesos i va passar al grup de regidors no adscrits. El partit aspira a millorar resultats a diferents municipis del Baix Penedès aquest mes de maig.