El comerç del Tancat, al Vendrell, estrena la seva fira al carrer

Fira't vol ser una barreja de Fora Estocs i Shopping Night
Fira't es farà a l'avinguda del Baix Penedès. | BP Diari

 

El comerç del barri del Tancat, al Vendrell, estrenarà la seva primera fira al carrer, el dissabte 1 de setembre, de les 18.00 a les 24.00 hores. El Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) i l'Ajuntament del Vendrell han presentat aquest dijous la primera edició del Fira't, que es farà a l'avinguda del Baix Penedès, entre el carrer Transversal i l'avinguda del Camp d'Esports.

 

«Hem pensat en un format que serà una barreja entre el Fora Estocs, ja que hi poden participar comerços de tota la ciutat, i la Shopping Night, pels diferents actes complementaris que hi haurà», ha apuntat el president del CIT, Salva Rodríguez. Els comerços es concentraran en un tram de l'avinguda, i oferiran descomptes i ofertes preparades per l'ocasió. Hi haurà una botifarrada, activitats pels més petits, música de DJ's i altres propostes.

 

Promocionar el comerç de tot el municipi

Fins al moment hi ha 14 comerços confirmats, tot i que la xifra pot augmentar. Des del CIT esperen que aquesta primera edició ajudi a fer difusió de la proposta de manera que es pugui consolidar de cara als pròxims anys. «Tot plegat forma part de la voluntat de potenciar el comerç en diferents zones del municipi, no només el centre, i el Tancat és un barri important», ha remarcat el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez. Com a la Shopping Night del mes de juny, Fira't vol tenir una temàtica cada any, i en aquesta primera edició serà el Carib.

 

Fora Estocs d'estiu del Vendrell

La celebració de la primera Fira't es farà just una setmana després del Fora Estocs d'estiu, que tindrà lloc aquest dissabte 25 d'agost pels carrers del centre del Vendrell. També hi haurà un espai de parades a la plaça Nova. En aquest espai també s'ha programat un vermut rumber a les dotze del migdia, i una fideuada popular, a partir de la una, a un preu de cinc euros.

"Una avaria deixa sense senyal de TDT a nombrosos veïns de Calafell i Cunit" "Calafell assegura que el 98% dels nens inscrits tindran plaça al transport escolar"