Més d'un 90% del comerç del Vendrell ha aixecat la persiana aquesta setmana

L'associació de comerciants ha repartit 3.000 mascaretes a les botigues
Més d'un 90% del comerç del Vendrell ja ha aixecat la persiana. | BP Diari
 

Més d'un 90% dels comerços del Vendrell ja han aixecat la seva persiana aquesta primera setmana de la fase 1 del desconfinament. Així ho ha assenyalat el president de Comerç del Vendrell, Salva Rodríguez, a aquest mitjà. Des de dilluns, els comerços ja poden fer la seva activitat sense cita prèvia, a diferència del que passava la setmana anterior. Això ha fet que la gran majoria hagi decidit obrir les seves portes.

«Els pocs que encara no ho han fet ha estat perquè s'estan adaptant a les mesures de seguretat actuals», ha apuntat Rodríguez. El president afegeix que no tenen constància que cap comerç de la ciutat hagi abaixat la persiana definitivament a causa de l'actual crisi, més enllà d'algun que ja ho havia de fer per jubilació

 

Repartiment de mascaretes

Des de Comerç del Vendrell s'han comprat 3.000 mascaretes de protecció FFP2 que s'han repartit entre els comerciants. No s'ha fet així amb el gel hidroalcohòlic, ja que des de l'associació apunten que ja es pot trobar a preus raonables. On sí que hi ha problemes d'estoc és per trobar guants, tot i que des de Comerç del Vendrell recorden que les últimes indicacions prioritzen la higiene de mans constant per davant d'un mal ús dels guants.

Pel que fa a l'activitat de les terrasses i a les crítiques que hi ha hagut per alguns comportaments, Rodríguez afirma que majoritàriament hi ha hagut un bon comportament tant dels clients com dels responsables dels bars, i que els casos negatius han sigut l'excepció i en cap cas la norma.

"Indignant sorpresa a Cunit en les últimes setmanes de ple confinament" "La previsió del Vendrell amb el Turismar, les festes del barri i la Festa Major"