ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Comprar a Cunit té premi durant el mes d'agost

S'activa una campanya per donar valor al comerç de proximitat
El centre de Cunit. | Cedida

 

Comprar als comerços de Cunit durant el pròxim mes d'agost té premi. La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit organitzen la segona edició de la campanya 'Comprar als establiments de Cunit té premi'. L’objectiu d’aquesta campanya és impulsar el teixit comercial local. La campanya es desenvoluparà des del dia 1 fins al 21 d’agost.

 

La campanya pretén donar valor a l’oferta comercial al mateix territori, potenciant el coneixement de l’oferta que hi ha al municipi. També es vol fomentar el consum i minimitzar l’evasió de la despesa fora de Cunit, així com incidir en la protecció del comerç i dels serveis de proximitat. En aquesta edició hi participaran 36 establiments comercials i de serveis que estaran degudament identificats.

 

Targeta amb possibilitats de premi als compradors

Els establiments col·laboradors facilitaran una targeta amb possibilitat de premi a la persona compradora. Si la targeta no ha sortit premiada, aquesta tindrà una segona oportunitat mitjançant un sorteig de les targetes no premiades, que se celebrarà el dissabte 25 d’agost en el marc de la Fira d’Estiu, i que es farà al pàrquing de l’Escola Pompeu Fabra.

 

Nova edició de l'Aquatló

D'altra banda, amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat turística i la promoció del municipi, l’Ajuntament de Cunit i el Club Esportiu Transtriatlon organitzen també la VII Aquatló, que tindrà lloc el diumenge 29 de juliol al Passeig Marítim davant de l'estació de Renfe. La prova consisteix en una cursa per als adults, una per als joves i, com a novetat, s’incorpora una cursa popular.

 

La prova dels adults començarà a les 9.30 hores amb una cursa de 2,5 km a peu, seguirà amb 1 km de natació en aigües obertes i finalitzarà amb 2,5 km de cursa a peu. Per als joves, la prova s’iniciarà amb un recorregut de 400 mestres de natació i finalitzarà amb una cursa d’atletisme de 2.000 mestres. La cursa popular consistirà en un recorregut de 5 km a peu. Les inscripcions es poden fer fins al dijous 26 de juliol al web www.triatlo.org.