La Confraria de Pescadors de Calafell, contra les cordes

La Generalitat refusa les al·legacions i reafirma el pas de tres barques calafellenques a Vilanova

Notícies preocupants les que arriben en relació amb la Confraria de Pescadors de Calafell. Fonts de l'entitat han explicat a TarragonaDigital que la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat ha refusat les al·legacions presentades per la confraria calafellenca, la qual cosa reafirma la decisió que tres de les seves embarcacions passin a ser de Vilanova, ja que estan ancorades en aquest port.

 

Recurs d'alçada

Si la confraria de Calafell acaba perdent aquestes tres embarcacions —que són les més grans—, quedaria en una situació molt delicada, que inclús podria comportar la seva desaparició, tal com es va apuntar fa un mes. Des de la Generalitat volen que les embarcacions formin part del port on estan ancorades, però tant la confraria de Calafell com la de Vilanova ho rebutgen, igual que fan des de l'Ajuntament de Calafell i des del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Ara, aquesta entitat centenària amb un gran pes històric al municipi de Calafell pot fer un recurs d'alçada contra la decisió de la Direcció General de Pesca, tot i que des de la confraria calafellenca temen que la decisió ja estigui presa. 

"L'opinió del Vendrell sobre com hauria de ser el nou ús de mascaretes a la platja" "El Vendrell estrena una app de mòbil per saber l'estat de les platges"