Els Albinyanencs de l'any 2019.

La Cooperativa Agrícola, com a entitat, i Felipe López, escollits Albinyanencs de l'any

La tercera edició de la Nit de Premis se celebra a la Societat Recreativa

Albinyana va celebrar aquest passat dissabte 14 de desembre la tercera edició de la seva Nit de Premis, que va tenir lloc a la Societat Recreativa. Com els altres dos anys, s'havien d'escollir una entitat i una persona que haguessin destacat durant el 2019. Aquestes distincions van ser finalment per la Cooperativa Agrícola, en l'apartat d'entitats, i per Felipe López, en l'apartat individual.

50 anys de la Cooperativa Agrícola

La Cooperativa Agrícola ha complert aquest any el seu 50è aniversari. Des de la Comissió d'Entitats es va tenir en compte per atorgar-li el premi «la seva funció social al municipi des de la seva fundació, la seva activitat centrada a elaborar productes de proximitat de primera qualitat, el seu impuls en la creació de cooperatives de segon grau, i la seva dilatada activitat financera a través de la seva secció de crèdit». Joan Santó, el president de l'entitat, va recollir la distinció, i va tenir un record pels socis fundadors que van impulsar el cooperativisme a Albinyana.

Felipe López, més de trenta anys dedicats a Albinyana i Bonaterra

A títol individual, el guardó se'l va endur Felipe López, que viu a Bonaterra, on té un habitatge des de fa més de trenta anys. López ha presidit durant molts anys l'Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi, ha participat a la Comissió de Festes i ha preparat l'arribada dels Reis d'Orient a Bonaterra. La Comissió d'Entitats va voler reconèixer «la seva col·laboració desinteressada en multitud d'activitats fetes al llarg de molts anys», així com la seva «responsabilitat i el compromís i integració a la vida social del municipi». Felipe López va recollir el guardó visiblement emocionat.

Aquesta tercera edició de la Nit de Premis es va fer seguint el patró de les dues edicions anteriors. Van ser les mateixes entitats les que van proposar els candidats de cada categoria i les que van prendre part a les votacions. Les entitats participants han estat l'Agrupació Recreativa Les Peces, la Societat de Caçadors, l'Agrupació de Defensa Forestal Clot de Bou- Secció d'Albinyana, Càritas, l'AMPA de l'escola Joan Perucho, el Carnaval d'Albinyana, l'Associació dels Tres Tombs, l'Associació de Veïns de la Papiola, la Societat Recreativa d'Albinyana i la Bèstia de Foc Nyctalus Albinyanensis. Els premiats van rebre una original peça de ceràmica de l'artista Roser Oter


Comentaris