La Cooperativa del Vendrell ofereix música en viu i tast de vins per la Festa Major

S'han preparat dos actes pels dies 25 i 26 de juliol

La Cooperativa del Vendrell ha preparat dos actes pels dies de la Festa Major de Santa Anna, que tindran lloc al pati de l'Agrotast de la carretera de Valls. En ambdós casos, l'aforament estarà limitat i es comptarà amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19. Per això caldrà fer reserva de places al telèfon 685 509 787.

 

Concert i tast de vins i platets

El dissabte 25 de juliol, a les 20.00 hores, es podrà gaudir d'un tast de vins, platets i formatges amb música en viu del grup 4cústics, quatre músics del Baix Penedès que fan versions de totes les èpoques i els estils. L'acte té una durada prevista d'una hora i mitja, i s'oferiran tres vins de diverses DO de Catalunya, així com un seguit de platets i formatges per maridar, a un preu de quinze euros.

Música en viu i pinxos

Pel que fa al diumenge 26, a les vuit de la tarda hi haurà música en viu amb el grup Far i una degustació de tres pinxos a escollir amb una copa de vi. Far és un grup que ofereix versions de folk, pop i rock de totes les èpoques, junt amb temes propis. En aquest cas, el preu és de 12,5 euros.

"Vigilant des del cel: La policia del Vendrell forma diversos pilots de dron" "La Bisbal mira de resoldre els problemes de subministrament d'aigua al Papagai"