MINUT A MINUT

ūüĒī Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sent√®ncia del proc√©s

Crema completament un vehicle al Vendrell

Els fets van tenir lloc divendres a la nit i les primeres informacions apunten que podria ser provocat | El foc va afectar dos cotxes més estacionats a la vora
L'incendi va cremar completament un vehicle estacionat al camí de Mas d'en Gual del Vendrell. | Policia Local Vendrell

 

Un vehicle va cremar completament la nit de divendres al cam√≠ de Mas d'en Gual del Vendrell. Les primeres informacions apunten que es podria tractar d'un incendi provocat, per√≤ la Policia Local encara no ha confirmat aquesta hip√≤tesi i segueix investigant les causes del foc. Les flames van danyar tamb√© els dos cotxes que hi havia aparcat al costat del vehicle. Una dotaci√≥ de Bombers va tardar 40 minuts en apagar el foc. 

 

 

Un possible incendi provocat crema completament un cotxe al Vendrell

Un incendi provocat. Aquesta √©s la hip√≤tesi amb la qual es treballa per resoldre el cas d'un cotxe completament cremat al Vendrell. Els fets van tenir lloc la nit de divendres, al carrer de Mas d'en Gual. De sobte, un cotxe que estava aparcat en via p√ļblica va comen√ßar a incendiar-se. Les flames van afectar tot el turisme, que va acabar completament cremat. 

 

Una dotaci√≥ de Bombers i la Policia Local van arribar fins al lloc. Els bombers van estar aproximadament quaranta minuts intentant extingir les flames, que van acabar afectant els dos vehicles que hi havia estacionats al costat. De moment, es desconeixen amb exactitud les causes d'aquest succ√©s. 

 

Tamb√© et pot interessar: 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris