Crema completament un vehicle al Vendrell

Els fets van tenir lloc divendres a la nit i les primeres informacions apunten que podria ser provocat | El foc va afectar dos cotxes més estacionats a la vora
L'incendi va cremar completament un vehicle estacionat al camí de Mas d'en Gual del Vendrell. | Policia Local Vendrell

 

Un vehicle va cremar completament la nit de divendres al camí de Mas d'en Gual del Vendrell. Les primeres informacions apunten que es podria tractar d'un incendi provocat, però la Policia Local encara no ha confirmat aquesta hipòtesi i segueix investigant les causes del foc. Les flames van danyar també els dos cotxes que hi havia aparcat al costat del vehicle. Una dotació de Bombers va tardar 40 minuts en apagar el foc. 

Un possible incendi provocat crema completament un cotxe al Vendrell

Un incendi provocat. Aquesta és la hipòtesi amb la qual es treballa per resoldre el cas d'un cotxe completament cremat al Vendrell. Els fets van tenir lloc la nit de divendres, al carrer de Mas d'en Gual. De sobte, un cotxe que estava aparcat en via pública va començar a incendiar-se. Les flames van afectar tot el turisme, que va acabar completament cremat. 

Una dotació de Bombers i la Policia Local van arribar fins al lloc. Els bombers van estar aproximadament quaranta minuts intentant extingir les flames, que van acabar afectant els dos vehicles que hi havia estacionats al costat. De moment, es desconeixen amb exactitud les causes d'aquest succés. 

També et pot interessar: 

"🔴ALERTA: Detingut al Vendrell per violència de gènere i amenaces amb arma blanca" "Torra inaugura la mostra «Galerie Mirador de París», d'una entitat vendrellenca"